Terrassen & Opritten

Terrassen & Opritten in West Vlaanderen

Terras en opritBenny Cottens is gevestigd in Oostrozebeke in West Vlaanderen en heeft een werkgebied van ongeveer 50 kilometer rond Oostrozebeke, één van de specialismen van Benny Cottens is het aanbrengen van betegeling en klinkerwerken. Een tuin wordt tegenwoordig door velen gezien als een verlengstuk van een woning, een soort buitenkamer van uw woning. Waar met name in de zomermaanden recreatie in de eigen tuin kan plaatsvinden. U kunt er ontspannen en tot laat in de avond genieten van een hapje en/of een drankje, een prima plek om te verblijven dus.

Ook in de overige maanden is een nette tuin een blikvanger voor voorbijgangers en gasten en natuurlijk prettig voor uzelf. Een wezenlijk onderdeel van een fraaie tuin is een deskundig en smaakvol aangebrachte betegeling en klinkerwerken. Een fraai terras nodigt uit om plaats te nemen en te socialiseren. Benny Cottens kan dit voor u realiseren. Met 20 jaar ervaring kan hij u adviseren over de vele mogelijkheden.

Betegeling in talrijke uitvoeringen

Een betegeling en klinkerwerken is verkrijgbaar in talrijke uitvoeringen, maten en kleuren, bij Benny Cottens in Oostrozebeke vindt u altijd wel een materiaal wat voldoet aan uw wensen en wat past in de omgeving van uw woning of bedrijfspand. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor natuursteen, een product wat in miljoenen jaren door de grillen van de natuur tot zijn unieke vorm is gemaakt, maar ook kunt u denken aan handgebakken klinkers of voor een strakke en bijna naadloze uitstraling kan gekozen worden voor keramische tegels, die in vele uitvoeringen en kleurstellingen aangeboden worden.

Welke betegeling en klinkerwerken u ook kiest, Benny Cottens gaat deskundig te werk, waarbij rekening gehouden wordt met plaatselijke factoren, een goede betegeling en klinkerwerken wordt altijd voorzien van een solide fundering, waardoor wegspoelen van zand kan worden voorkomen en zo een lange levensduur van uw betegeling en klinkerwerken wordt bereikt. Ook wordt de belasting meegenomen in de bepaling van de juiste betegeling en klinkerwerken, een tuinameublement kan een aardig gewicht hebben.

Betegeling van opritten

Naast de aanleg van betegeling en klinkerwerken heeft Benny Cottens ook de capaciteit voor het uitvoeren van wat grotere projecten, opritten en parkeerplaatsen kunnen door ons bestraat worden tot een oppervlakte van ongeveer 150 m2. De betegeling en klinkerwerken kan uitgevoerd worden in alle gangbare patronen. Met afwijkende wensen wordt door ons rekening gehouden en graag bespreken wij met u de mogelijkheden om zo tot een passend advies te komen wat het beste resultaat is voor uw unieke wensen. Neemt u hiervoor contact op met Benny Cottens per e-mail of per telefoon, wij zijn u graag van dienst!

Contact Benny Cottens

Adres

Rozenbergstraat 16
8780 Oostrozebeke

Email Adres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer

0477 / 75 95 81