Tegelwerk

Tegelwerk in West Vlaanderen

Puzzel VloerBenny Cottens uit Oostrozebeke in West Vlaanderen heeft een werkgebied van ongeveer 50 kilometer in de omgeving van Oostrozebeke, het bedrijf is onder meer werkzaam in de gemeenten Meulebeke, Tielt, Pittem, Roeselare, Izegem, Wielsbeke en Ingelmunster Benny Cottens heeft een ervaring van ruim 20 jaar en heeft zich in de loop der tijd onder andere gespecialiseerd in tegelwerk.

In geval van nieuwbouw, maar ook bij een grondige verbouwing van uw woning in Oostrozebeke en omgeving kan Benny Cottens op professionele wijze al uw tegelwerk verzorgen. Wij hebben een ruim assortiment aan vloertegels en wandtegels van de beste kwaliteit en gebruiken alleen de allerbeste lijmen voor de verlijming, zodat u altijd verzekerd bent van een duurzaam en degelijk resultaat.

Vloertegels en Wandtegels

Vloer- en wandtegels zijn tegenwoordig verkrijgbaar in vele maten, patronen en kleurnuances en geven een levendig en fris resultaat. Vloertegels zijn verkrijgbaar in natuurlijk materialen als arduin en graniet, maar ook kunt u kiezen voor strakke keramische tegels, die een bijzondere uitstraling aan uw vertrek geven. Bij geschikte ondervloeren kan Benny Cottens in Oostrozebeke en omstreken ook bestaande vloeren betegelen.

Niet alleen voor complete vloeren kunt u ons inschakelen maar ook minder ingrijpende reparaties worden door ons vakkundig uitgevoerd. Vloertegels geven uw woning of pand een bijzondere uitstraling waarop de meubels goed uitkomen. Naast een ruim assortiment aan vloertegels kan Benny Cottens ook alle gangbare wandtegels leveren en monteren. Wilt u weer een geheel nieuwe uitstraling voor uw badkamer, toilet of keuken dan kunnen wij dit voor u verzorgen, wij werken netjes en accuraat, aan het einde van de werkdag wordt het vertrek opgeruimd achtergelaten en uiteraard zorgen wij voor de afvoer van de oude materialen.

Badkamer TegelsDe wandtegels worden goed verlijmd waardoor een lange levensduur van het tegelwerk wordt gerealiseerd. Door onze ruime ervaring beheersen wij alle aspecten van het vak en kunnen u een goede kwaliteit bieden tegen een redelijke prijs. Wij maken gebruik van de allerbeste materialen en gereedschappen voor een optimaal eindresultaat.

Tegelzetter in West Vlaanderen

Tegelwerk vergt een brede kennis van de materie, Benny Cottens houdt zijn vakkennis altijd op peil en volgt de nieuwste technologisch ontwikkelingen op de voet om u als klant altijd het beste te kunnen bieden. Serviceverlening en klanttevredenheid zijn voor ons het allerbelangrijkste, vandaar dat wij altijd een goede nazorg bieden bij al onze werkzaamheden.

Wij voorzien u graag van nadere informatie over de vele mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte, neemt u hiervoor contact met ons op per telefoon of per e-mail, wij verzorgen met genoegen uw vloertegelwerk of wandtegelwerk en zullen u niet teleurstellen.

Contact Benny Cottens

Adres

Rozenbergstraat 16
8780 Oostrozebeke

Email Adres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer

0477 / 75 95 81